Novice‎ > ‎

Medo Brudno 2015 - turnir za začetnike

objavljeno: 14. maj 2015 11:22 avtor: Marko   [ posodobljeno 14. maj 2015 21:53 ]
19. 4. 2015 se je v Dekanih odvijal 2.turnir Medo Brundo. Turnir je namenjen mlajšim igralcem in igralcem začetnikom, v ekipi pa je za spodbudo, ohranjanje igralne discipline in reda dovoljeno imeti tudi enega izkušenega igralca. Namen turnirja je predvsem nabiranje izkušenj, spodbujanje začetnikov k samostojnosti, prevzemanju odgovornosti in seveda druženje. Naši maloštevilčni ekipi začetnikov je na pomoč prijazno priskočila izkušena igralka iz druge ekipe (Bravo, športni duh!). Eden od nadobudnih začetnikov je dogajanje na turnirju povzel takole:

Še ta turnir je za nami. Super smo se imeli, ogromno novega naučili in nekaj celo zmagali :) Začeli smo s suvereno zmago nad ekipo Vertigo, a nas je takoj v naslednjem krogu presenetila ekipa Mamut ki je bila mešanica začetnikov iz več društev. Z dolgo klopjo in izkušenejšimi igralci so nas gladko premagali tako v borbi za prvo mesto v skupini kot tudi v borbi za drugo mesto turnirja. Glede na naše število (3) in na dejstvo, da nismo imeli izkušenega igralca iz svojega društva, so perfektno izkoriščali svoje izkušnje ter naše napake in neuigranost, saj v obrambi nekako nismo imeli odgovora na njihovo hitrost. Nekajkrat smo poskusili consko obrambo in tudi bili uspešni, a se nekako nismo odločili uporabiti jo večkrat... Zakaj?... Nimam pojma :) Na koncu smo se strinjali, da poraz prepišemo Marijotu :)

Nismo dobili nobene posebne nagrade, čeprav sem bil blizu MVP amaterjev, ampak so nagrado raje podelili nežnejšemu spolu, tako da bi temu rekel tatvina :) Dan smo zaključili v sončnem Kopru na kosilu ob morju.


Tekst: Jure Labrovič in Anja Lukan

Lep pozdrav,
ŠD Frizmi
Comments